dissabte, 26 d’abril del 2014

PLAY

Hola a tots una altra vegada!
ja torno a ser aquí i avui us recomano el llibre que ja he acabat i m'ha encantat. És un altre del Javier Ruescas, em sembla que m'estic enganxant massa a aquest escriptor. El llibre és realment molt bo per mi i tinc ganes de seguir llegint la trilogia. Us deixo la sinopsis i aviam si us animeu!

Ningú diria que en Leo i l'Aarón són germans. el primer és presumit i ambiciós, el segon tímid i reservat. Però els dos desitgen alguna cosa. Mentre en Leo somia en fer-se famós costi el que costi, l'Aarón no deixa de pensar en com recuperar la seva xicota, qui, després de guanyar un concurs i convertir-se en una estrella internacional, s'ha tornat inaccessible.
Un dia, xafardejant a l'ordinador del seu germà, en Leo descobreix que l'Aarón té un talent desbordant per la música i que ha compòs i gravat varis temes que no tenen resa envejar a alguns hits del moment. Sense meditar les conseqüències, en Leo decideix donar-los a conèixer per internet i al cap de poc el fenomen Play Serafín, el nom que li ha posat al canal de YouTube, explota per tota la xarxa...

 Play, de Javier Ruescas. A la venta el 4/11 con Montena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada