dimarts, 18 de març del 2014

AMERICAN GIRL ON SATURN

Hola a tots!
He pogut continuar llegint i ja en porto dos des de l'última vegada que vaig escriure, el de Beautiful Disaster (que ja vaig recomanar) i el d'American Girl on Saturn.

Se suposa que el primer estiu desprès de la graduació és la primera mostra real de llibertat, però no per la Chloe Branson, de 18 anys. Just quan la llibertat està arribant a la seva galàxia, el seu pare, un agent dels serveis secrets, li llança una bomba de males notícies del tamany d'un meteorit a ella i a les seves germanes. Hi ha hagut un atemptat contra la banda de Canadà, Spaceships Arround Saturn mentre actuaven a Nova York i els nois s'han d'amagar tant aviat com puguin. L'únic problema? Al mig de la crisis, el seu pare s'ha ofert a amagar ela nois... A casa seva.
L'Emery, de 6 anys, està tan emocionada com qualsevol autoproclamada Saturnite, però la Chloe i la seva germana de 17 anys Aralie veuen com els seus plans d'estiu s'enfonsen i es cremen com un estel fugaç. ELs nois de SAS tampoc estan molt feliços amb la situació. El "dolent", Jules es baralla amb l'Aralie per tot, des dels seus seguidors de twitter fins per la seva roba bruta. I el Benji (el més popular) no es pot escapar de l'Emery per més de cinc minuts.
Però després de que el super amable Milo li fa un petó a la Chloe mentree juguen a amagar-se, finalment enten el que volia dir l'Emery amb que les nois de SAS eren "d'un altre planeta". Si així és Saturn, la Chloe no vol tornar a la Terra.


Realment m'ha encantat aquest llibre i ha fet que, finalment, decidís fer-me twitter. M'ha enganxat encara més i sobretot, m'he enamorat moooolt dels nois de SAS! (d'alguns més que d'altres, ja ho veureu)
Soc oficialment Saturnite!!!:)
DESCARREGA AQUÍ:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada