dilluns, 24 de febrer del 2014

BEAUTIFUL DISASTER

La recomanació d'avui (si algú la llegeix) és la de Beautiful Disaster. Són dos llibres, però els dos expliquen la mateixa història segons diferents punts de vista.

La nova Abby Abernalthy és una bona noia. Ella no beu ni diu paraulotes i té la quantitat apropiada de cardigans al seu armari. L'Abby creu que ha posat suficient distància entre ella i l'obscuritat del seu passat, però quan arriba a la universitat amb la seva millor amiga, el seu camí cap a un nou començament és interromput pel noi-duna-sola-nit d'Eastern University.
Travis Maddox, alt i ple de tatuatges, és justament el que l'Abby necessita i vol evitar. Ell passa les nits guanyant diners en un ring de baralles i els seus dies com al noi més desitjat del campus. Intrigat per la resistència de l'Abby als seus encants, el Travis l'atrau a la seva vida amb una aposta. Si ell perd, s'haurà d'abstenir dels seus vicis i mals costums per un mes. Si l'Abby perd, haurà de viure a l'apartament del Travis durant la mateixa quantitat de temps. De qualsevol forma, el Tarvis sap que ha trobat al seu igual.


PD: Perdó per no penjar res durant el cap de setmana, però estic d'examens i si veig que no hi ha gaires visites deixaré de pujar recomanacions. Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada