dijous, 6 de febrer del 2014

LA SELECCIÓN

Avui us recomano la selección, una trilogia que vaig llegir ja fa temps i que, ara que se l'està llegint una amiga, he pensat en penjar una entrada per recomanar-la.

Ressenya
Per a trenta cinc noies, la Selecció és una oportunitat única que només es presenta un cop a la vida. L'oportunitat d'escapar de la vida que els ha tocat per nèixer a la seva família. L'oportunitat de que les traslladin a un món de vestits preciosos i joies que no tenen preu. L'oportunitat de viure en un palau i de competir per el cor del guapíssim príncep Maxon.
Tot i això, per l'America Singer, es tot un malson perquè vol dir allunyar-se del seu amor secret, Aspen, que pretany a una casta inferior a la seva; i tambè abandonar casa seva per barallar-se per una corona que no vol y viure en un palau que està en amenaça constant dels atacs violents dels rebels.
És llavors quan l'America coneix al príncep Maxon. Poc a poc, es comença a questionar els plans que tenia per la seva vida i s'adona que la vida que sempre habia somiat pot ser que no sigui comparable amb la que s'ahbia atrevit a imaginar.

Els títols de la trilogia són: La Selección, La Élite i "The One"
"The One" encara no s'ha estrenat, i arribarà a les llibreries quest juny!

 


PD: ESTIC GREUMENT ENAMORADA DEL PRÍNCEP MAXON, COMENTEU SI JA L'HEU LLEGIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada